RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
29 Ekim'de Rumeli Konağı Açılışı ve Olağan Genel Kurul Toplantımız Gerçekleşti

Bursa ve Türkiye'nin Balkan ülkeleriyle arasında bir köprü vazifesi görerek kültürlerarası bağların ve karşılıklı ekonomik ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstlenen RUMELİSİAD, çok sayıda yerel ve mülki idarecinin yanı sıra Bursa iş dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleşen bir organizasyonla Rumeli Konağı’nın açılışını gerçekleştirdi.

RUMELİSİAD BİR KEZ DAHA KILIKÇIER DEDİ Açılış öncesinde gerçekleştirilen ‘Olağan Genel Kurulda’ 2 yıllık görev süresi dolan Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer için bir kez daha evet diyen üyeler, Kılıkçıer’in önümüzdeki 2 yıllık dönemde de başkan kalmasını istedi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Kılıkçıer; ‘Görevde kaldığımız süre içerisinde amacımız RUMELİSİAD’ı devraldığımız muazzam noktadan daha üst seviyeye çekebilmekti. Balkanlarla ekonomik bağların güçlenmesi için katma değeri yüksek pek çok iş yaptık, sonuçlarını da çok hızlı biçimde gördük. Kesintisiz çalışma ilkesi ile hareket eden Akademi grubumuz birbirinden özel eğitimlere imza attı. Bizler için en özeli ise uzun zamandır planladığımız ve heyecan duyduğumuz Rumeli Konağımız ve RUMELİSİAD parkımız da bugün hayata geçti. Mutluyuz, gururluyuz. Bu ekibin daha da güzel işler yapacağına sonsuz inancımız var. Güvendiğiniz ve destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.’ dedi.

RUMELİ HAVASI BURSA’DAYDI Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve iş dünyasının seçkin isimlerinin katıldığı görkemli açılış soğuk havaya rağmen yoğun bir katılıma sahne oldu. Pasta kesiminin ardından gerçekleşen Rumeli dansları gösterisinde danslara eşlik eden RUMELİSİAD’lılar, Rumeli yemekleri ile de damaklarını şenlendirdi.


  • Haberi Paylaş