RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Atatürk’ün Bursa’ya Son Gelişinin 80. Yılı Anma Programımız

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, toplumu ve üyelerini bilinçlendirme hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği etkinlikleriyle beğeni topluyor.

RUMELİSİAD ailesi Kültür & Sanat komisyonu etkinliğiyle Atatürk’ün Bursa’ya son gelişinin 80. yılı anısına yaptığı anma programını Merinos AKKM Göç müzesi seminer salonunda gerçekleşmiştir.

Açılış konuşmasını yapan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol KILIKÇIER, en büyük Rumelili diye kabul ettikleri Atatürk’ün Bursa’ya son gelişinin anısına gerçekleştirilen programın kuşaktan kuşağa aktarılması gerektiğini belirterek bu konuda her zaman öncülük edeceklerini belirtti. RUMELİSİAD’ ın değerli üyelerinden ve Kültür-Sanat komisyonu üyeliği görevini sürdüren Nejat Yahya ‘Bursa’nın ticarette, sanayide, tarımda ve turizmde önce çıkmasında önemli bir paya olan Atatürk’ün Bursa’ya hiç eli boş gelmediğini belirterek bugün Bursa’nın sahip olduğu değerlerde bu izlerin görüldüğünü vurguladı. Etkinlikte Gazeteci Yazar Tayfun Çavuşoğlu Atamızın Bursa Nutku konusunda önemli bir konuşma gerçekleştirmiştir. Anma programının kapanış konuşmasını yapan Şükrü KÖSE’ nin ardından RUMELİSİAD yönetim kurulu başkanı Erol KILIKÇIER geceye katılan tüm üyelere ve misafirlere teşekkür ederek konuşmacılara plaketlerini takdim etmiştir.


  • Haberi Paylaş