RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Bursa iş dünyası Rumeli Buluşmaları’nda bir araya geldi

Bursa iş dünyası Rumeli Buluşmaları’nda bir araya geldi

  • Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, geleneksel hale getirdiği Rumeli Buluşmaları’nın 76’ncısını gerçekleştirdi. Etkinlikte Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye ve dünya ekonomisine dair son gelişmeleri üyelerle paylaştı.
  • Etkinliğin açılışında konuşan RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, geleneksel hale gelen Rumeli Buluşmaları’nın 76’ncısını düzenlemekten büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu buluşmalarımızda alanında uzman isimleri üyelerimiz ile bir araya getiriyoruz. Oldukça verimli ve keyifli geçen bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bursa, 30.09.2019 – Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği' (RUMELİSİAD), 76’ncı Rumeli Buluşmaları’nı Türkiye’nin önemli ekonomistlerinden Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

Almira Otel’de gerçekleştirilen buluşmada konuşan RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, derneğin çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi. Dinamik bir kadro ile başarılı çalışmalar yürütmeyi amaçladıklarını belirten Kumova, “Güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana çalışıyor, üretiyor ve aramıza yeni katılan üyelerimizle birlikte büyüyoruz” dedi.

Büyük bir aile olduklarına dikkat çeken Kumova, RUMELİSİAD’ı ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

 

Bu tür etkinliklere devam edeceğiz

Geleneksel hale gelen Rumeli Buluşmaları’nın 76’ncısını düzenlemekten büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Kumova, “Bu buluşmalarımızda alanında uzman isimleri üyelerimiz ile bir araya getiriyoruz. Oldukça verimli ve keyifli geçen bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. Kumova, Balkan kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olarak Türkiye’nin gelecek hedeflerine katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirerek, derneği en iyi şekilde geleceğe taşıyacaklarının altını çizdi.

 

Ekonomiye dair paylaşımlar yapıldı

76’ncı Rumeli Buluşmaları’na konuşmacı olarak katılan Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden Prof. Dr. Özgür Demirtaş da, üyelere ekonomi hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye ve dünya ekonomisine dair son gelişmeleri anlatan Demirtaş, üyelerin sorularını da yanıtladı.

 

Yoğun katılım

Etkinliğe Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Başkanı Ergun Hadi Türkay, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şube Başkanı Ersoy Tabaklar, Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı Oya Eroğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Artvinli Sanayici İşadamları Yönetici Serbest Meslek Mensupları Derneği (ARSİYAD) Başkanı Gürsel Durmuş, Bulgaristan Cumhuriyeti Konsolosu Veselin Bojilov, Bulgaristan Cumhuriyeti Ticaret Müşaviri Aleksandır Aleksandrov ile çok sayıda kişi katıldı.


  • Haberi Paylaş