RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Dualar ve Lokmalar Şehitlerimiz İçin

Bursa ve Türkiye'nin Balkan ülkeleriyle arasında bir köprü vazifesi görerek kültürlerarası bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstlenen RUMELİSİAD; BAL-GÖÇ ile birlikte başta Zeytindalı Harekatı olmak üzere şehit olan tüm Mehmetçiklerimiz için lokma döktürdü.

Yüksek İhtisas Hastanesi Bahçesi’nde anlamlı bir etkinlikle bir araya gelen RUMELİSİAD ve BAL-GÖÇ, Afrin başta olmak üzere tüm şehitler için dualar okutup, lokma döktürdü. Bu anlamlı güne RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri, BAL-GÖÇ Başkanı aynı zamanda Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yüksel Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı. Erol Kılıkçıer ve Yüksel Özkan’ın kendi elleriyle vatandaşa lokma dağıttığı günde herkes Şehreküstü Camisi İmamı M. Lütfü Taşçı hocanın şehitler için yaptığı dualarla tek yürek oldu.

Bu hayırlı günün ardından konuşan RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer ‘Şehitlerimize Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar, orada görevlerini yapan kahramanlarımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Lokma dağıtımının ardından RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Prof.Dr. Yüksel Özkan'ı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinde hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere makamında ziyaret etti.


  • Haberi Paylaş