RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
İMSİAD'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

RUMELİSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Bursa'nın iki önemli derneği bir araya geldi. İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve yönetim kurulu üyeleri, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova'ya ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

"İMSİAD Türkiye'de Tek"

İMSİAD heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, "Hem İMSİAD hem de RUMELİSİAD üyesi olan birçok arkadaşımız var. Ben de onlardan biriyim. Bunun bize, beraberce ve daha güçlü hareket etme fırsatı vereceğine inanıyoruz" dedi.

İMSİAD'ın Türkiye'de örnek bir dernek olduğunu sözlerine ekleyen Kumova, "İMSİAD, Bursa inşaat sektörünü layıkıyla temsil ediyor. İMSİAD'ın hem müteahhitleri hem de inşaat sektörünün paydaşları olan sanayicileri bünyesinde bulunduran Türkiye'deki tek dernek olması bizler için mutluluk verici" diye konuştu.

"İlişkilerin Güçleneceğine İnanıyoruz"

Geçmiş dönemde İMSİAD ve RUMELİSİAD arasında imzalanan işbirliği protokolünün oldukça verimli geçtiğini ifade eden İMSİAD Yönetim Kuru Başkanı Mustafa Andıç ise, "İMSİAD ve RUMELİSİAD arasındaki birlikten güç doğacağına inanıyoruz. İki dernek arasındaki işbirliği protokolü imzalayan geçmiş dönem başkanlarımızı saygıyla anarken, derneklerimiz arasındaki ilişkilerin daha da güçlenerek artacağını umuyoruz" şeklinde konuştu.

 


  • Haberi Paylaş