RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD Ailesi, Bulgaristan Ziyaretini Gerçekleştirdi.

Bursa ve Türkiye'nin Balkan ülkeleriyle arasında bir köprü vazifesi görerek kültürlerarası bağların ve karşılıklı ekonomik ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstlenen RUMELİSİAD, üyesi bulunan 60’ın üzerinde işadamını, Bulgar işadamlarıyla iş ilişkilerini arttırmak amacıyla 15 Ekim-18 Ekim' de Bulgaristan’ da bir araya getirdi.

Bulgaristan’da ilk olarak Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş’ı ziyaret eden RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer ve işadamları, bölgede bulunan soydaşlarının sıkıntıları ile ilgili her zaman desteğe hazır oldukları mesajını verdi. RUMELİSİAD’ın Bulgaristan kökenli iş adamlarının çoğunlukta olduğu bir dernek olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden ve Bulgaristan’da soydaşlar için yaptıkları projeler hakkında Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş’a bilgi veren RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, iki ülke işadamlarının iş ilişkilerini arttırmak için yaptıkları gezinin dostluk köprülerini de sağlamlaştıracağını söyledi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ve RUMELİSİAD’ın Balkanlardaki etkin çalışmaları için teşekkür eden Filibe Başkonsolosu Alper Aktaş’a RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, plaket takdimi gerçekleştirdi.

Filibe’de şehir turu da yapan işadamları, BULTİŞ, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İMAK Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Kırcımanoğlu’nun Bulgaristan’daki fabrikalarını gezerek incelemelerde bulundu. Etkinliklere katılan Filibe’ye bağlı Parvomay Belediye Başkanı Angel Papazov ise RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer’e onur beratı takdim etti.

Chanovete Restaurant’ta yemekte bir araya gelen işadamları, folklor gösterilerini de beğeniyle izledi.

Bulgaristan dönüşü, Kemalpaşa Rumeli Dernegi Başkan'ı ve yönetimi, RUMELİSİAD heyetini Karacabey de karşılayıp kemalpaşa tatlısı ikram edip sevgilerini gösterdi.

Bulgaristan organizasyonuna katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.


  • Haberi Paylaş