RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD Geleceğe Çağrı Çalıştayı

RUMELİSİAD’ın uzun vadeli faaliyetlerinin yönünü birlikte belirlemek, sivil toplum kuruluşları içinde derneğimizi varlık amaçlarına uygun ve etkin biçimde konumlandırabilmek adına, siz değerli üyelerimizin katılımı ile bir çalıştay gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Bu çalıştayda, RUMELİSİAD’tan beklentilerimizi, gelecek öngörülerimizi, hedeflerimizi de aşacak bir derneği nasıl oluşturabileceğimizi tartışmaya açmak ve faaliyetlerimize net bir çerçeve kazandıracak yol haritasını, katılımlı biçimde ortaya koymak amaçlanmaktadır.

Bu nedenle, sizlerin derneğimize, faaliyetlerine, paydaşlarımıza ve üyelerimize ilişkin bütün görüşleriniz, önerileriniz, RUMELİSİAD yönetiminin başarısı açısından kritik önem taşımaktadır.

Çalıştay programına ilişkin bilgi aşağıda yer almaktadır.

RUMELİSİAD Geleceğe Çağrı Çalıştayı

6 Ekim 2018 Cumartesi

Rumelisiad Merkezi

09.00                        : Açılış Konuşması: Ömer Kumova / RUMELİSİAD Başkanı

09.15                        : Sunum: Sivil Toplum Kurumlarında Stratejik Süreçler ve RUMELİSİAD Geleceğe Çağrı Çalıştayı’nın Kapsamı / Prof. Dr. Yücel Sayılar / Uludağ Üniversitesi

09.45                        : Ara

10.00                        : İlk Oturum : Hep Birlikte Hayal Kurabilir miyiz? / RUMELİSİAD’ı Nerede Görmek İstiyoruz?

11.00                        : Ara

11.15                        : İkinci Oturum / Grup Çalışmaları: Hayallerimizi Gerçekleştirmek İçin Neler Yapabiliriz? / RUMELİSİAD’ı Geleceğe Nasıl Taşırız?

12.00 – 13.00 : Sunumlar / Grup Çalışmalarının Paylaşımı: Rumelisiad Olarak Neler Yapabileceğimizi Birbirimize Anlatıyoruz.