RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD, Kadın Komisyonu ile Daha Aktif Daha Verimli ve Daha güçlü...

RUMELİSİAD Kadın Komisyonu Başkanı Sayın Eliz Güney ve Kadın Komisyonu İcraa Kurulu  09.04.2015 Perşembe günü gerçekleştirdikleri toplantıda yepyeni projeler için kolları sıvadı.

RUMELİSİAD Kadınları; RUMELİSİAD'ın eğitime verdiği önem ilkesiyle hareket ederek, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerini  RUMELİSİAD bünyesindeki avukat, doktor,mühendis, mimar, sanayici, yönetisi ve iş adamı gibi sektöründe öncü i meslek erbabları ile bir araya getirerek öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerini gideriyor.Öğrencileri yönlendirmek değil, onların verdikleri kararlar doğrultusunda gidecekleri yönde ışık olmayı hedefleyen RUMELİSİAD Kadınları bu konuda daha pek çok proje için çalışacaklarını belirtti.

Komisyonun bir diğer projesi ise RUMELİ Yemekleri ve Gelenekleri adlı bir yemek kitabı hazırlamak. Rumeli Mutfağına ait tatların daha etkin bir tanıtımı ve büyüklerimizin tariflerinin ölümsüzleştirilmesi için çalışmalara başladı.

Hetader'in Kan Kardeşim Olur musun Projesi' ne destek  için anneler gününe özel düzenlenecek olan brunch organizasyonunda Talasemi hastası çocuklar için kan bağışına teşvik ve bu hastalığa ilişkin bilincin arttırılması için Hetader ile ortak bir kan bağışı organizasyonu gerçekleştirecek.Her Talasemi hastasının yaşamak için 10 kişiden sağlanacak taze kana ihtiyacı olduğu bilinciyle haraket eden RUMELİSİAD Kadınları Hetader'in bünyesinde bulunan 250 talasemi hastası çocuk için ellerinden geleni yapacağını ve her türlü yardım için hazır olduklarını belirtti.

RUMELİSİAD, Kadın Komisyonu ile daha aktif daha verimli ve daha güçlü..


  • Haberi Paylaş