RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Rumelili Yönetici İşadamı ve Sanayiciler Derneği’nin (RUMELİSİAD) 2. olağan kongresinde Avukat Erol Kılıkçıer başkanlığındaki yönetim göreve geldi.

132 üyeli derneğin İzmir yolu üzerinde Arıkanlar İş Merkezi’ndeki ofisinde yapılan kongrede, seçime tek aday olarak giren Erol Kılıkçıer, derneğin 4. başkanı oldu. Kongre öncesinde RUMELİSİAD’ın kurucu yönetim kurulu üyeleri ile görev yapan eski başkanlarının resimlerinin yer aldığı köşenin açılışı yapıldı. Açılışı eski başkanlar Şahap Aktaş ve Mustafa Kırcı ile yeni başkan adayı Erol Kılıkçıer birlikte yaptı.

Divan başkanlığını Şahap Aktaş’ın yaptığı kongrede, Mustafa Kırcı başkanlığındaki yönetimin 2012-2014 dönemini kapsayan iki yıllık çalışma ve denetim raporu oylanarak kabul edildi. Eski yönetimin ibra edilmesinden sonra açık oylamayla gerçekleştirilen seçimde Avukat Erol Kılıkçıer başkanlığındaki liste oy birliğiyle ile göreve getirildi. Ömer Kumova, Ali Âdemoğlu, Zarif Alp, Ersin Birnican, Ferdi Yılmaz, İbrahim Özhan, Alper Özalp, Serhat Ayti, Melek Altay Ulubay ve Taner Bolcan RUMELİSİAD’ın yeni yönetimini oluşturdu.

Üyelerin tamamına yakınının katıldığı kongrede başkanlık görevini devralan Erol Kılıkçıer, kısa bir teşekkür konuşması yaparak, iddialı bir kişi olduğunu ve güzel hizmetler yapacağını belirtti. RUMELİSİAD’ı bulunduğu noktadan çok daha ileri taşıyacağını ifade eden yeni Kılıkçıer, Balkan ülkeleri ile kurdukları iktisadi ve kültürel bağları daha da güçlendireceklerini söyledi.Kılıkçıer, Balkan Ekonomi Zirvesi’ni layıkıyla yapmak için çalışacaklarını ve zirveye Karadenizli işadamlarını da davet edeceklerini sözlerine ekledi.


  • Haberi Paylaş