RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Sayın Ertuğrul Kaplan'ı Ziyaret Ettik

Ertuğrul Kaplan: Sanayi Gelişmeli

Bursa’nın başarılı iş adamlarından birisi olan Ertuğrul Kaplan’ı ziyaret eden RUMELİSİAD Yönetim Kurulu son derece misafirperver şekilde karşılandı.

Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD), Ertuğrul Kaplan’ı ziyaret ederek destek çağrısında bulundu. RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, “Sizin gibi değerli bir girişimciyi ziyaret etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. İş dünyasında elde ettiğiniz başarıları avcılıkta da devam ettiriyorsunuz. Biz sizleri önümüzdeki dönemlerde siyaset arenasında da görmek isteriz. RUMELİSİAD olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ev sahibi Ertuğrul Kaplan ise, “Daha önce de benzer ziyaretler oldu ancak bireysel ziyaretlerdi. RUMELİSİAD’ın Yönetim Kurulu ile yaptığı bu ziyaret beni hem şaşırttı hem mutlu etti. Biz Rumeli göçmenleri sıcakkanlı insanlarız, misafiri severiz. Bursa’da yaşayan Rumeli ve Balkan göçmenleri de bir araya gelmeli. Bu yolda başarılı olacağınıza inancım tam. Balkan ve Rumeli ile Bursa arasında köprü olun, sanayi gelişsin. KOBİ olarak tabir edilecek işletmeler yerine Bursa’da, Balkanlar’da Rumeli’de daha fazla insana iş imkanı sunan sanayi tesisleri açmalıyız. Biz istersek başaramayacağımız bir şey yok!” diyerek sanayi tesislerinin geliştirilip büyümesi gerektiğini belirtti.


  • Haberi Paylaş