RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
S.Y.K. TEKSTİLİ ZİYARET ETTİK

Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD), DOSAB’ta bulunan SYK Tekstil’i ziyaret ederek Selim Yedikardeş ve Selçuk Yedikardeş ile bir araya geldi.

Düzenlenen ziyarette SYK Tekstil’i gezen RUMELİSİAD Yönetim Kurulu, fabrika hakkında bilgiler alırken, son teknolojiyi kullanıp birçok kişiye iş imkanı sunan Selim Yedikardeş’i tebrik ederken, kendileriyle gurur duyduklarını belirtti. Düzenlenen ziyarette çekilen bir fotoğrafı da kumaşa bastıran Selim Yedikardeş unutulmaz bir sürprize imza attı. Balkanlar ve Rumeli için önemli isimler arasında yer alan Selim Yedikardeş’i de RUMELİSİAD’a üye yapmanın mutluluğunu yaşayan RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, “Bursa’da yaptığınız işlerle gurur duyuyoruz, Rumeli ve Balkanlar’dan buralara gelen insanların ne kadar başarılı işlere imza attıklarını sayenizde bir kez daha gördük.” diyerek Selim Yedikardeş hakkındaki görüşlerini belirtti.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu ile birlikte yemek yiyen Selim Yedikardeş, “Bursa’da kurulan Rumeli ve Balkan derneklerinin yanı sıra oluşturulan federasyon da ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor. birlik ve beraberlik sağlayabilirsek bundan en büyük mutluluğu bizler duyarız.” diyerek camiaya birlik çağrısında bulundu.


  • Haberi Paylaş