RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
TBMM İnsan Hakları İnceleme Kom.Başkanı ve Geçmiş Dönem Başbakan Yard. Hakan Çavuşoğlu'nu ve Nilüfer Bel. Başkan Adayı Necati Şahin’i Ağırladık

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Rumelili Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Hakan Çavuşoğlu'nu Rumelisiad Başkanı Ömer Kumova, Bursada Bugün İcra Kurulu Başkanı ve Rumelisiad Genel Sekreteri Ferdi Yılmaz ile Rumelisiad yönetimi karşıladı.

Memleketi Gümülcine olan ve Rumeli ile Türkiye arasında dostluk köprüsü kuran  TBMM İnsan Hakları Koruma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun da eşlik ettiği ziyarette, yerel seçimler ve iş dünyasına ilişkin önemli mesajlar verildi.

Yaptığı konuşmada Millet İttifakını sert eleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "CHP'nin İmralı'nın atadığı adaylara destek vermesi bu millete ihanettir. Muhalefet yapmak çok farklı bir iştir ancak şuan Kılıçdaroğlu, sırf Recep Tayyip Erdoğan'a olan düşmanlığı, nefreti yüzünden partisini teröristlerle bir araya getirmektedir. Kılıçdaroğlu, bir bitirme projesidir. CHP'lileri CHP anlayışından uzaklaştırma hamlesidir. Bunların İzmir adayı hendek operasyonları yapılırken oraya giderek gövde gösterisi yapan bir insan. Daha geçen gün HDP'nin milletvekili benim polisimin kolunu ısırdı.Bunu yapma gerekçesi de Apo için yaptığı özgürlük yürüyüşüydü. CHP, böyle zihniyetlerle kol kola geziyor ve terör yandaşlarına destek veriyor. CHP'nin Çanakkale Belediye Başkanı, HDP barajı geçince pilav dağıttı. Biz bunların hiç birini unutmuyoruz. CHP'li kardeşlerimizin de bu gerçeği göz ardı etmemesi gerekir" diye konuştu.

RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova'nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Bizler bütün varlığımızla, gücümüzle iş adamlarımızın yolunu açmaya devam edeceğiz. Birileri algılar üzerinden insanları etkileme telaşı içinde olsa da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyareti ile bunların  nafile olduğunu gördük. Cumhurbaşkanımız, trafik ile ulaşım konusunda genel merkezden tam destek sağlanacağını ve konuyla bizzat ilgileneceğini söyledi. İş adamlarımız ve ülke ekonomimiz için zaten canla başla çalışıyoruz ki emeklerimizin karşılığını ortaya çıkan rakamlarla aldığımızı görüyoruz" dedi.

'Nilüfer şu anda kopuk yönetiliyor'

Sahadaki seçim çalışmalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyaretiyle taçlandıran AK Parti'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin ise RUMELİSİAD üyeleriyle istişarede bulunarak, "Nilüfer'de yeni bir kent doğurmakgerekiyor. Nilüfer, günübirlik yönetilmeyecektir. İlçede AK Parti'nin insanların yaşam tarzına müdahele ettiğine dair bir algı oluşturulmak isteniyor ancak bilinsin ki bizim hizmet prensibimizde böyle bir durum söz konusu bile olmaz, olamaz. Nilüfer şu anda kopuk yönetiliyor. Bu iş ekip işidir. Sadece Nilüfer ile kalmayacağız. Büyükşehir Meclisinde de Bursa için mücadele edeceğiz. Bursa'nın ciddi bir iradesi var bizim de Bursa'yı kalkındıracak irade ve gücümüz var. Hepimiz birer iş adamıyız, ekonomi değerimiz var. Nilüfer'de böyle bir iradeyi ortaya koymak herkesi birlik olmaya davet ediyorum" diye ifade etti.


  • Haberi Paylaş