RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
KURUCU BAŞKANIMIZ SN.VEHBİ VARLIK'I ZİYARET ETTİK.

Vehbi Varlık’ın Güveni Tam

Rumelili Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (RUMELİSİAD), kurucularından, iş adamı Vehbi Varlık’ı İnoksan fabrikasında ziyaret etti.

RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, “ RUMELİSİAD kurucularından birisi olmanızdan dolayı sizinle gurur duyuyoruz. Sizlerin bu derneğe, Balkanlar’a ve Rumeli’ye yaptığı hizmetler tartışılmaz. Sizlerden devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak amacındayız. Bu konuda sizlerin de desteklerine ihtiyacımız var. Sanayi de çalışanlarını başarıyla yetiştirmiş, adeta sanayi mektebi oluşturmuş birisiniz. Sizin engin birikim ve tecrübelerinizden faydalanmaktan gurur duyacağız.” diyerek Vehbi Varlık’ı her zaman yanlarında görmek istediklerini belirtti.

İş adamı Vehbi Varlık ise, “çıktığınız bu yolda başarılarınızı devamını dilerim. Yeni Yönetim Kurulu çok hızlı şekilde işe koyuldu. Yaptığınız ziyaretleri basından takip ediyorum ve gurur duyuyorum. Umarım hiç hız kesmeden yolunuza devam edersiniz. Bayrağı yukarılara taşıyacağınızdan şüphem yok. Bizim de ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacağımızdan kaygınız olmasın” diyerek yeni Yönetim Kurulu ile birlikte RUMELİSİAD’ın iyi işler yapacağına inandığını belirtti.


  • Haberi Paylaş