RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD Ailesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Bir Arada

Bursa ve Türkiye’nin Balkan ülkeleriyle arasında köprü vazifesi gören RUMELİSİAD, düzenlediği 68. Rumeli Buluşması ve Dünya kadınlar günü etkinliğinde üyelerini bir araya getirdi.

Balkan ülkeleriyle kültürel arası bağların ve karşılıklı ekonomik ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstlenen RUMELİSİAD ‘Dünya Kadınlar Günü etkinliğiyle 68. Rumeli Buluşmasını gerçekleştirdi. Almira Otel Büyük Salon’da yapılan geceye yoğun bir katılım oldu. RUMELİSİAD yeni katılan üyeleriyle gücüne güç katarken, gecenin açılış konuşmasını yapan RUMELİSİAD Başkanı Erol KILIKÇIER ‘Bugün bizler için çok önemli bir gece tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum’ dedi ve sözü RUMELİSİAD Kadın Komitesi Başkanı Avukat Eliz Güney’e bıraktı. Eliz Güney ‘Bu anlamlı günde RUMELİSİAD ailesiyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken 8 Mart Dünya Kadınlar gününün tarihini vurguladı. Üyeler ve misafirler tarafından büyük ilgi toplayan konuşmanın sonunda Başkan Erol Kılıkçıer tüm RUMELİSİAD ailesi adına, Eliz Güney’e ve gecenin moderatörlüğünü üstlenen yönetim kurulu üyesi Gülşah Cebelli Öncel’e çiçeklerini ve teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından bu güzel gecenin gerçekleşmesi için büyük katkılar sağlayan Batut Gayrimenkul sahibi dernek üyelerinden Sayın Erkut BATUT’a plaketi takdim edildi.

Gecede Hadiye Kamiloğlu, İnci Şahin, Abdullah Hızlıtürk, Miray Ulubay, Cemil Güler, Cemre Hızlıtürk ve Halil Bayam olmak üzere toplam yedi yeni üyeye konukların huzurunda rozetleri teslim edildi.

Gallis’in muhteşem sahnesiyle gece son buldu.


  • Haberi Paylaş