RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD Akademi '' Kalitesini '' Kanıtladı

RUMELİSİAD Akademi” çalışmaları doğrultusunda Eğitim Gençlik Komisyonu tarafından hayata geçirilen, eğitim seminerlerinin ikincisi de,yoğun bir katılımı ile gerçekleşti.İş dünyasını yakından ilgilendiren ve KalDer Türkiye Yönetim Kurulu Saymanı Sayın M.Emin Direkçi tarafından verilen “İş Hayatında Kalite” eğitimi tüm katılımcılardan büyük ilgi gördü.

İş Hayatında Kalite

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, Türkiye Kalite Derneği (Kalder) Yönetim Kurulu Saymanı Emin Direkçi’yi ağırladı.

Rumelisiad Eğitim Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin ikincisi de yoğun katılımla, Rumelisiad merkezinde gerçekleşti. İş hayatında kalitenin konuşulduğu seminerin konuk konuşmacısı Kalder Türkiye Yönetim Kurulu Saymanı Emin Direkçi’ydi. Emin Direkçi, “İş Hayatında Kalite” konulu bir sunumla Rumelisiad üyelerine ve iş adamlarına bilgi vererek, kalitenin üretim ve pazarlama üzerindeki etkilerinden bahsetti. Emin Direkçi, “Toplum olarak zaman zaman bilinçli hareket etmiyoruz. Denetlemelerin olacağı zaman kalite standartlarını uyguluyoruz ama sonrasında kaliteden uzaklaşıyoruz. Bu yüzden bir mal ya da hizmet aldığımızda kalitesinden şikayet edebiliyoruz. Bunu engellemek için kaliteyi hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz.” diyerek kalite konusuna önem vermemiz gerektiğini belirtti.iki saat süren seminerein sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol KILIKÇIER bu faydalı sunumundan dolayı Sn. Emin DİREKÇİ'ye teşekkürlerini sunarak hediyelerini takdim etti.


  • Haberi Paylaş