RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD Destekli Hürriyet MTAL Kariyer Günleri

Hürriyet Meslek Teknik Okulu’nun Kariyer Günleri organizasyonu 6-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Rumelisiad Eğitim Komitemiz tarafından planlandı.

Kariyer Günleri kapsamında 5 günde toplam 10 konuşmacı paylaşımlarda bulundu.
İlk gün Elektronik ve yazılım konusunda Rumelisiad’ın çok değerli üyesi Sn.Hakan Özgür ve Uçak Mühendisliği ve hava taşımacılığı konusunda Burulaş eski Genel Müdürü Sn.Levent Fidansoy’un çok değerli paylaşımlarını dinledik.

İkinci gününde ise, Ünver Grup A.Ş firma sahibi ve Rumelisiad Başkan Vekilimiz Sn.Ayhan Korgavuş Motor Bölümü öğrencilerine, Değerli Üyemiz Güncel Yazılım firma sahibi Sn.Hasan Öztürk ise Elektronik bölümü öğrencilerine elektronik ve yazılım sistemleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Üçüncü gününde, Ömer Kumova İnşaat firma sahibi Ömer Kumova, İnşaat sektörün genel durumu, geleceği ve meslek lisesinde öğrenim gören öğrencilerden beklenenleri İnşaat bölümü öğrencilerine aktarıldı.
Günün diğer sunumunda Harita Mühendisleri Odası Başkanı Sn.Faruk Çolak tarafından Harita bölümü öğrencilerine mesleki deneyim ve pratiğe dönük genel konular ile ilgili bilgi çok faydalı bir sunum yapıldı.

Rumelisiad Vakfı ve Rumelisiad Eğitim Komitesi’nin Hürriyet Meslek Lisesinin Kariyer günleri planlamasının son iki gününde Rumelisiad Yönetim Kurulu Üyesi ve Yamas Makina Yön.Kur.Bşk’ı Sn.Ümit Okyay otomotiv bölümü öğrencilerine çok faydalı bir bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.
Günün ikinci sunumunda İnşaat Böşümü öğrencilerine, İmsiad Başkanı Sn.Mustafa Andıç tarafından İnşaat sektörüne yönelik tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunuldu.
Tüm katılımcılarımıza değerli vakitlerini, ülkemizin geleceği için bu kadar önemli bir konu için, ayırdıklarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.


  • Haberi Paylaş