RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
RUMELİSİAD'dan Bursasporumuza Ziyaret

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu olarak Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Başkanı Recep BÖLÜKBAŞI'nı ziyaret ettik.
Bu ziyarette RUMELİSİAD adına değerli üyemiz ve Sofiteks Genel Müdürü Sayın Tuncay KOÇ tarafından Bursasporumuz için özel olarak dokunan Bursaspor logosunun ve timsah figürünün yer aldığı halıları Sayın Recep Bölükbaşı’na hediye ettik.

Başkanımız Erol Kılıkçıer ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Başkanımız Recep Bölükbaşı’na öncelikle bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Ziyaretimizin amacı bir halı projesi. Bizim düşüncemiz özel olarak dokunmuş bu halılar yer veya duvar halısı olarak kullanılabilir. Tüm Bursasporluların evlerinin en güzel yerlerinde Bursaspor halıları yer alabilir. Bursaspor sevgisinin yayılmasında etkili olabileceğini düşünüyorum. Bu projeyi en iyi şekilde değerlendireceğinize inancımız tamdır. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar için sizleri kutluyoruz. Geçen günlerde yeni stadyumumuzun tanıtımında da beraberdik. Bursastore’larda kısa sürede binlerce forma satışı yapıldı. Bizlerde dernek olarak kampanyaya katılımımızı yaptık. İnşallah en kısa zamanda bu halılarda tüm Bursasporluların evlerinde yer alır.”

 

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise yaptığı açıklamada Bursaspor sevgisinin arttırılması adına bu tür ürünlerin satışının önemli olduğunu belirtti.

Başkanımız Recep Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü; “Böyle bir proje ile burada bulunmak istediğinizi söylemiştiniz. Ben de önemsediğimi söylemiştim. RUMELİSİAD Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi genel kurulun ardından oluşturduğumuz AR-GE Grubu başkanlığı birçok projeyi hayata gerçirmeye çalışıyor.  Kendimizden katkı yaptığımız gibi sizin gibi değerli sivil toplum örgütlerinden gelen projeleri  de hayata geçirmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğunuz bu çalışma için sizlere çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalışma olmuş. Tabii ki biz bunu biraz daha geliştirebiliriz. Geçtiğimiz dönemde  “Onun Formasını da Sen Al” kampanyamızın en büyük amacı okul çağındaki çocuklarımıza Bursaspor bilincini yerleştirmekti. Sizin yapmış olduğunuz bu çalışmayla sanırım çocuk odalarında timsahlar, Bursaspor amblemi veya daha farklı figürler yer alarak çocuklarımızın Bursaspor ile büyümesi ve bilinçlenmesinde önemli faktör olacaktır. Bu anlamda başta size ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Bursastore’lardan sorumlu yöneticimiz ve çalışanlarımız ile ortak çalışıp tüm taraftarlarımıza çeşitli ebatlarda halı satışı yapabiliriz. İstenildiğinde halılar duvara da asılabilir. Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda inşallah güzel çalışmalar yaparız” dedi.


  • Haberi Paylaş