RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Teröre Karşı Birlik Çağrısı

RUMELİSİAD’tan Teröre Karşı Birlik Çağrısı

  • Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, İstanbul’da yaşanan terör saldırılarını kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Bursa, 11.12.2016- Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, terör saldırıları ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.

 

RUMELİSİAD üyeleri adına açıklamayı gerçekleştiren RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer; “RUMELİSİAD olarak İstanbul’da gerçekleşen terör saldırıları neticesinde şehit olan vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırıları, birlikteliğimizi bozmaya yönelik çalışmalardır.  Bizler ülkesini seven vatanseverler olarak bu tarz saldırıların amacına ulaşamayacağının ve birlikteliğimizi bozamayacağının bilincindeyiz. İç ve dış olmak üzere kaynağı ne olursa olsun terörü ve terörü destekleyenleri lanetliyor ve kınıyoruz” dedi.

 

RUMELİSİAD’ın tüm gücü ile ülkemizin gelişmesi için çalışmaya devam ettiğini ifade eden KILIKÇIER; “Biz tüm saldırılara inat ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Beklentimiz toplumun tüm kesimlerinden de aynı şekilde bir hareket başlamasıdır. Ülkemizde birliğe ve bütünlüğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu açıktır” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

###

 

 

 

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için

RUMELİSİAD Genel Merkezi

Tel: 0 532 590 44 66

Mail: rumelisiad@rumelisiad.org


  • Haberi Paylaş