RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay'a Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdik

Rumelisiad Yönetim Kurulu olarak Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Ulcay'a nezaket ziyareti gerçekleştirdik.Ziyarete katılan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Rektöre heyetini tanıtırken RUMELİSİAD adına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Prof. Dr. Yusuf Ulcay derneğimiz adına yapılan bu ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getirirken yeni görev döneminde yapmayı planladığı çalışmalardan bahsetti.Uludağ Üniversitesi'nin bir kent üniversitesi haline gelmesi için elinden gelen tüm çabayı göstereceğine öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının kampüs içinde karşılayabilmesi için yeni adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.Bu çalışmalar yapılırken sivil toplum örgütlerinin de destek ve yardımlarının gerekliliğine değinirken Uludağ Üniversitesi'nin yabancı öğrenciler için de daha cazip hale getirilmesi için de sağlam adımlar atmayı planladığını belirtti.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı'mız Erol Kılıkçıer,  Balkanlar'daki öğrencilerin eğitim için ülkemize gelmek istemelerini ve bu hususta yaşadıkları sıkıntıları sık sık bizlerle iletişeme geçerek dile getirdiklerini belirtirken, onların bu sorununun çözülmesi için yapılacak projelere her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Ziyaretimiz sırasında Profesör Ulcay'a RUMELİSİAD hediyelerimizi takdim ederken göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkürlerimizi sunduk.


  • Haberi Paylaş