RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği RUMELİLİ Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği
DOSABSİAD & RUMELİSİAD Güç Birliği
  • BURSA’NIN İKİ GÜÇLÜ DERNEĞİ OLASI İŞ BİRLİKLERİNİ KONUŞTU
  • ÖZTÜRK: “ENERJİLERİMİZİ SİNERJİYE DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
  • KUMOVA: “GÜÇ BİRLİĞİ YAPARSAK BURSA’YI FARKLI YERLERE TAŞIRIZ”

BURSA - Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamları Derneği (DOSABSİAD), Olağan Genel Kurul sonrası göreve gelen Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) yeni yönetim kurulunu ziyaret etti.

RUMELİSİAD dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Öztürk, Olağan Genel Kurul sonrası göreve gelen RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ve ekibine başarılar diledi.

Bursa’nın 2 güçlü derneğini bir araya getiren buluşmada, Bursa ve ülke adına yapılabilecek olası işbirlikleri üzerinde duruldu. Ziyarette konuşan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, “Gitgide büyüyen ve yaptığı ekonomik, ticari, sosyal ve kültürel hizmetlerle hem üyesine hem de kentine ve ülkesine fayda sağlayan bir dernek olarak bu enerjimizi Bursa’nın önemli STK’larının başında gelen RUMELİSİAD ile birlikte ortak projelere yansıtmayı çok isteriz. Böylece enerjilerimizi sinerjiye dönüştürebiliriz. Bu anlamda çeşitli projeler üretmeye her zaman varız. Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle hareket ederek hem Bursa’ya hem ülkemize önemli katkılar sağlayabiliriz” dedi.

“GÜÇLÜ İŞ BİRLİKLERİ ORTAYA ÇIKARABİLİRİZ”

Bursa’nın köklü derneklerinden biri olan DOSABSİAD’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova da enerjisi yüksek bu 2 derneğin mutlaka ortak projelerde yer alması gerektiğine işaret etti. Kumova şunları söyledi: “İş dünyası ve sosyal hayatta bireysel olarak tanışıyoruz ancak üyesi olduğumuz STK’lar aracılığıyla daha kurumsal ve beraber hareket edebiliriz. DOSABSİAD ve RUMELİSİAD gibi pozitif enerji yayan ve dinamik dernekler, Bursamızın diğer önemli SİAD’ların da katılımıyla güçlü projeler ortaya çıkarabilir. Bu birlik beraberlik de Bursa’mızı farklı yerlere taşır.”

Ziyaretin ardından DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, birbirlerine günün anısına hediye takdim ettiler.


  • Haberi Paylaş